Jovis si Saptamana Altfel

Multi dintre voi probabil stiti ca in perioada 2-6 aprilie s-a desfasurat in scoli Saptamana Altfel, saptamana in care elevii au luat parte la diverse activitati educative care au depasit tiparul clasic dupa care se desfasoara de obicei o "lectie". Temele au fost diverse si, in acest context, am citit cu deosebita incantare emailul primit de la Monica, o draga clienta, despre care am aflat apoi ca este diriginta la o clasa de liceu, ba mai mult, este supranumita "bio-diriga". Ce dragut, nu-i asa? :)

Tema propusa de ea pentru Saptamana Altfel a fost "Frumusetea e sanatate", cu scopul de a indruma elevele catre produse de ingrijire naturale, catre alternative homemade pentru diverse produse din comert, intr-un cuvant pentru o frumusete obtinute cu produse naturale si sanatoase. Evident ca aceasta idee s-a pliat perfect pe conceptul pe care se bazeaza si Jovis Homemade Beauty asa ca am fost mai mult decat bucuroasa sa le ofer fetelor cate un sapun natural Jovis pe care sa il incerce si sa se convinga de faptul ca intr-adevar frumusetea e sanatate.

Fetele au invatat despre cum se citeste corect o eticheta de produs cosmetic, adica "limba INCI", au invatat care sunt cele mai nocive si toxice ingrediente din cosmeticele clasice si ce este de facut pentru a le evita, si-au preparat si au incercat tot felul de masti naturale, au testat produse de make-up naturale, au primit mostre, au discutat si s-au informat, totul sub indrumarea bio-dirigai careia vrem si ii multumim pe aceasta cale atat pentru initiativa minunata de a deschide pentru elevele sale acest drum catre o ingrijire naturala cate si pentru faptul ca ne-a oferit opotunitatea de a ne implica in acest proiect. Draga Monica, multumim! :)

Acum sa vedem niste poze despre ce si cum s-a intamplat in ziua respectiva.

Ce produse foloseste bio-diriga :)

Ahaaa, deci asta era secretul:P

Masca homemade






Fetele cu sapunuri Jovis :)







     Multumim inca o data pentru oportunitate!      

2 comentarii:

  1. Foarte tare.Inca o lupta castigata impotriva parabenilor si a substantelor nocive.Felicitari Doamna Monica,felicitari Ioana!Pacat ca nu mai exista in scoli ora de lucru practic sau manual cum se numea pe vremea mea:D la care copiii sa invete cum se fac astfel de lucruri...Ar trebui promovate campanii de informare pe aceasta tema.Eu te sustin.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cat de tare e faza cu "bio-diriga" ;)))) Sunt convinsa ca a fost o zi super.
    Felicitari!

    RăspundețiȘtergere