Participam la Raw Generation - editia V

Daca pentru unii toamna se numara bobocii, pentru noi toamna se numara targurile!

Targul Raw Generation a devenit deja o constanta in activitatea Jovis. Am participat pentru prima data cu emotie in martie 2011, la cea de-a doua editie (vezi cum a fost aici, aici si aici), si de atunci ne numaram constant si cu bucurie printre expozanti de doua ori pe an, la editia de primavara si cea de toamna. 

 Va invitam sa ne fiti alaturi la unul dintre cele mai asteptate si de succes evenimente de viata sanatoasa din Bucuresti si din tara, Targul Raw Generation Editia a Cincea, in care se vor imbina in cel mai armonios mod mancarea sanatoasa si delicioasa, cosmetica naturala & bio, filozofii pentru un spirit luminos, aromaterapia, tot felul de rasfaturi vizuale si olfactive si multe altele. Credeti-ma, nu vreti sa lipsiti, asa ca notati-va data in calendar - 7 octombrie :)


Iata mai multe detalii despre targ, preluate de pe siteul Raw Generation.

A cincea editie a Expozitiei Raw Generation va fi pe 7 octombrie, 2012 la Bucuresti, la Rin Grand Hotel, in Sala Expo (langa Sala Bucuresti). Adresa hotelului este Str. Vitan-Bârzeşti, nr 7D, et 1 (nu se va ajunge cu liftul ci direct pe scarile de la receptie).

Expozitia va fi deschisa publicului larg intre orele 10-20. Evenimentul este dedicat unui stil de viata sanatos si cat mai natural, fiind la inalta cautare printre evenimentele de clasa din Bucuresti. La ultima editie ne-am bucurat intr-o singura zi de aproape 10.000 vizitatori entuziasti si bine informati, care au reusit sa sparga tiparele de vanzari ale celor 60 de firme prezente la eveniment.Organizatoarea evenimentului este Ligia Pop, promotoarea alimentatiei raw food in Romania, raw food chef, autoarea cartilor "Retete Vegane fara Foc” ,"Germeni si Vlastari: Surse de Sanatate si Energie" si "Deserturi pentru Parinti si Copii Sanatosi", gazda show-ului TV online "Ligia's Kitchen®" si castigatoarea titlului international YouTube Next Chef.

Prin intermediul acestui targ vrem sa aratam ca un stil de viata sanatos nu implica doar o alimentatie sanatoasa, ci cuprinde mai multe laturi care ajuta la un echilibru si o stare de bine generala. Mai jos se afla o parte din temele urmarite si sustinute de Targul Raw Generation.
  

"Mancarea sa-ti fie medicament si medicamentul mancare" spunea Hipocrate, parintele medicinei. Beneficiile aduse sanatatii in urma unui consum cat mai mare de cruditati (raw food) sunt considerabile. Acesta fiind un subiect larg, putem preciza pe scurt ca alimentatia raw food nu inseamna doar consumul de salate si morcovi ci din contra cuprinde o paleta larga de preparate gurmande pline de savoare.  


Mentinerea sanatatii prin sport si activitati care elibereaza tensiunea zilnica. 

Eliminarea stresului prin metode clasice de relaxare masaj, fitness, tratamente cosmetice cu produse naturale.  

Incurajarea copiilor de a manca sanatos prin simpla metoda de a prepara mancare impreuna cu ei.  

Dezvoltarea naturala a copiilor prin jocuri si materiale educative.  

Incurajarea si promovarea micilor producatori si a fermelor bio.  

Folosirea produselor de curatat cat mai naturale si eliminarea celor cu un continut mare de chimicale nocive. 

Promovarea produselor de imbracaminte/incaltaminte/lenjerie naturale si bio. 

Folosirea cosmeticelor hand-made, 100% naturale si bio.   

Incurajarea protejarii a naturii inconjuratoare prin reciclare, folosirea resurselor cu masura etc.


La editia aceasta la intrare, se vor putea cumparara optional bilete (10 lei/buc) pentru a intra in tombola expozitiei. Premiul cel mare va fi un germinator automat Easy Green in valoare de 930 lei, oferit de Ligia Pop. 

Editia a 5-a va fi ca si pana acum o expozitie cu vanzare, unde vor fi prezenti peste 50 de expozanti din intreaga tara. In cadrul evenimentului se vor tine prezentari de sanatate si in general ateliere si prezentari ce tin de promovarea unui stil de viata sanatos si armonios.
Si o surpriza, in holul salilor Brasov si Cluj va fi deschis pentru intreg publicul o expozitie cu vanzare de preparate raw food de gen bufet. Veti avea posibilitatea sa cumparati portii de mancare raw care vor cuprinde aperitive, feluri principale, painici si deserturi diverse. Spatiul va fi organizat ca un restaurant unde veti putea servi mancarea in liniste. 

Sa ne vedem cu bine la targ!



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu