Colectia Emotions - sapunuri naturale cu poveste

Suntem foarte bucurosi sa intampinam sarbatorile iubirii si ale primaverii, Valentine's Day, neaosul Dragobete, 1 & 8 Martie, cu o noua colectie de sapunuri, niste mici biuterii parfumate pe care le-am botezat Emotions. *De fapt nu sunt chiar atat de noi, este o reeditare a colectiei. Cine ne cunoaste de mai mult timp probabil tine minte vechile "emotii". :D


Micute, suave si delicate, in forma de inimioara sau rotunde, Emotions sunt mai mult decat niste sapunuri…sunt o colectie de ganduri, zambete si sentimente, reverii si aduceri-aminte, prinse suav printre arome de plante, gazduite in inima unui sapun natural.


Sapunurile naturale Emotions sunt ideale pentru a face un mic cadou celor dragi, pentru a parfuma dulapurile cu haine sau pentru a fi oferite drept marturii la un eveniment special. 

Love este o gradina de trandafiri in floare,  roua de pe delicatele petale,  o dulceata de trandafiri savurata in gradina, rochii vaporoase in miez de vara, jardiniere cu flori, Love este o stare trandafirie.


Smile este zambetul care ti se asterne pe fata atunci cand te gandesti la vacantele la bunici, la deserturile copilariei, la poznele acoperite acum de negura vremii, la prieteniile vechi. Smile este zambetul copilariei tale, rasarit de sub aroma de scortisoara si portocala ce aduce cumva aminte de orez cu lapte, de sarbatori petrecute in familie.


Dream - o reverie la ceas de seara, sub aburii unui ceai parfumat, o esarfa fluturand in vant, plete de matase mangaiate de razele apusului. Dream este un vis parfumat.


Joy este veselia in cea mai pura forma a ei, un zambet pana la urechi si ochi lucind de bucurie, un torent de rasete neasteptat si surprinzator ca o ploaie de vara.


Deci...sunteti gata sa oferiti emotii celor dragi? Iubirea, Visarea, Zambetele si Veselia nu au nevoie de ocazie pentru a fi daruite, asa ca recomandarea noastra este sa le impartasiti fara masura celor din jur, acum si oricand! Iar daca aveti nevoie de un mesager simpatic...sapunurile Emotions sunt raspunsul! :)


Daca ti-a placut articolul nu uita sa-l distribui si prietenilor tai!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu